Van egy
hasznos tipped?

Android tablet PC mindenkinek!

Szeretnél egy jó táblagépet, de nem tudod, milyet válassz az óriási tablet PC kínálatból? Nem szívesen költenél rá sokat, de jó lenne, ha sokat tudna? Vegyél Android táblagépet!

Keret Android tablet PC mindenkinek!

Sokan még most sem tudják, mi is az az Android, és mi fán terem az Androidos táblagép, mobiltelefon, stb. Sebaj, az alábbiakban megpróbálom összefoglalni a lényeget, úgy is, mint elkötelezett Android tablet PC hívő :)

Az Android egy operációs rendszer, épp úgy, mint a Windows, a Symbian és még sok másik. Az ok, ami miatt az ezen op.rendszerrel szállított mobiltelefonok és táblagépek rendkívül gyorsan népszerűek lettek, az az, hogy az Android egyszerűen kezelhető, számtalan játék és más alkalmazás tölthető le rá (nagyrészt ingyenesen), és teljes mértékben személyre szabható.

Vagyis egy Android rendszerrel ellátott tablet PC esetében könnyedén konfigurálhatunk mindent az egyéni ízlésünknek megfelelően, és aztán ezerrel töltögethetjük le a különböző játékokat, hasznos vagy épp jópofa alkalmazásokat rá, és a legtöbb esetben nem, vagy csak minimális összeget kell fizetnünk érte.

Nem csoda, hogy egyre több cég készíttet saját programokat erre a rendszerre, az Android fejlesztés az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág lett az utóbbi hónapokban.

Ha bizonytalan vagy, egyszerűen menj be egy táblagépeket forgalmazó boltba, és próbáld ki az Androidos tablet PC-ket: meg fogsz lepődni, mennyire logikus a navigáció, és milyen könnyű használni, miközben elképesztően sokat tud. Semmivel se marad le Windowsos vagy Mac-es társaitól, sőt...

Weboldal címe: www.digifactor.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI PC, TÁBLAGÉP TIPPEK

Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Otthonunk megtervezése nem kevés fejtörést igényel. Az étkező garnitúra kiválasztása éppoly fontos, mint hogy milyen színű festék vagy tapéta kerül a falra. Érdemes mindent alaposan átgondolni.

Wellnessezz otthon kedvedre!

Wellnessezz otthon kedvedre!

Régóta vágysz arra, hogy egy-egy kényeztető kikapcsolódás, például az infraszauna ne pusztán ünnepi program legyen, hanem a mindennapjaid részét képezze? Akkor adunk pár tippet a megvalósításra!

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Mindenkinek szüksége lehet költöztetésre, akár egyik lakásból a másikba, akár egy irodaköltöztetést kell elintézni. Lássuk, hogy történik a költöztetés Budapesten vagy vidéken! Mire kell készülni?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Vajon minek vesz egy hétköznapi sofőr autós kamerát? Szerintem ennek két oka lehet. Az egyik, hogy az illető roppant elővigyázatos, és tudja, hogy baleset esetén a felvétel döntő bizonyíték lehet, amennyiben a felek nem tudnak megegyezni a vétkességet illetően. A másik, hogy egy nyikhaj meredek felvételeket készít, amiket aztán brahiból feltol a netes videomegosztókra.

A használt asztali PC vásárlás előnyei

A használt asztali PC vásárlás előnyei

Amikor az ember számítógépe bemondja az unalmast, és újat kell vásárolni, sok tényezőt szükséges figyelembe venni. Mekkora legyen a memória, milyen grafikus kártya legyen benne, mekkora vinyóra van szükségünk? Fontos kérdések ezek, azonban legalább ennyire fontos az ár is. Mielőtt fejvesztve rohannánk az első szaküzletbe, nézzünk szét a használt asztali PC-k között is - meg fogunk lepődni!