Van egy
hasznos tipped?

Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Otthonunk megtervezése nem kevés fejtörést igényel. Az étkező garnitúra kiválasztása éppoly fontos, mint hogy milyen színű festék vagy tapéta kerül a falra. Érdemes mindent alaposan átgondolni.

Keret Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Étkező garnitúra – ahol a család napról napra összeül

Az étkező garnitúrák sokféleségében könnyedén elveszhet az ember. A praktikumon túl az asztalok, székek esztétikai megjelenése is fontos lehet, hiszen mindenki stílusos, de egyben kényelmes étkezősre vágyik. Nem mindegy, hogy az étkező garnitúra külön helyiségbe, egy tágas nappali egyik pontjába vagy egyszerűen csak a konyhába kerül. Mint ahogy az sem elhanyagolandó szempont, hogy hányan foglalnak majd helyet étkezések alkalmával az asztalán. Ha nagy a család, ha népes a baráti társaság és gyakran tartunk összejöveteleket, érdemes két-három plusz hellyel is számolni.

Mutatós és trendi üvegfal

Egy-két üvegfal használata igazán trendi lakberendezési ötlet. Üvegfallal nem csak optikailag nagyobbíthatjuk a tereket, de a természetes fénynek is utat adunk. Mivel a mai modern üvegfalak már rendkívül magas minőségűek, ezért kiváló hangszigetelő tulajdonságuk mellett a szagokat sem engedik át egyik térből a másikba. Ez például olyankor is praktikus lehet, ha a konyha és az étkező egy térben van, így ötletesen választhatjuk el egymástól a két helyiséget. Az üvegfalnak pedig nem muszáj átlátszónak lennie. Mattítható, mintázható homokfújással.

Beltéri ajtók – nem csak hagyományos kivitelben

Otthonunk központi elemei a beltéri ajtók, amik szintén igen változatosak lehetnek. Mind kialakításukban, mind alapanyagainkban rendkívül sokfélék, így csakis elképzelésünk és pénztárcánk szabhat határt annak, hogy milyen típusú beltéri ajtókat választunk. Népszerűek a fa alapanyagú ajtók, mert ezek természetes szépséget és időtállóságot visznek otthonunkba, de a színezett beltéri ajtók is kelendőek, hiszen ezekkel stílusosságot, egyediséget adhatunk a lakásnak. Érdemes olyan cégtől vásárolni, ami a megrendelt termék beépítését is vállalja.

Pihe-puha kerti párnák

Ha pedig azon szerencsések közé tartozunk, akiknek lakásához, házához kert, udvar, terasz vagy egy kicsike erkély is társul, nem feledkezhetünk meg arról, hogy otthonunk ezen részéből is kihozzuk a maximumot. A színes kerti párnák például remek kiegészítői minden kinti térnek. Választhatunk egyszínűt vagy mintásat, mint ahogy különféle formák és méretek is elérhetőek. A jó hír, hogy ha minőségi kerti párnákat veszünk, azok szinte kivétel nélkül mosógépben is moshatóak, így sokáig újszerű állapotukban tündökölhetnek.

Weboldal címe: https://www.parkbutor.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI PC, TÁBLAGÉP TIPPEK

Wellnessezz otthon kedvedre!

Wellnessezz otthon kedvedre!

Régóta vágysz arra, hogy egy-egy kényeztető kikapcsolódás, például az infraszauna ne pusztán ünnepi program legyen, hanem a mindennapjaid részét képezze? Akkor adunk pár tippet a megvalósításra!

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Mindenkinek szüksége lehet költöztetésre, akár egyik lakásból a másikba, akár egy irodaköltöztetést kell elintézni. Lássuk, hogy történik a költöztetés Budapesten vagy vidéken! Mire kell készülni?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Vajon minek vesz egy hétköznapi sofőr autós kamerát? Szerintem ennek két oka lehet. Az egyik, hogy az illető roppant elővigyázatos, és tudja, hogy baleset esetén a felvétel döntő bizonyíték lehet, amennyiben a felek nem tudnak megegyezni a vétkességet illetően. A másik, hogy egy nyikhaj meredek felvételeket készít, amiket aztán brahiból feltol a netes videomegosztókra.

A használt asztali PC vásárlás előnyei

A használt asztali PC vásárlás előnyei

Amikor az ember számítógépe bemondja az unalmast, és újat kell vásárolni, sok tényezőt szükséges figyelembe venni. Mekkora legyen a memória, milyen grafikus kártya legyen benne, mekkora vinyóra van szükségünk? Fontos kérdések ezek, azonban legalább ennyire fontos az ár is. Mielőtt fejvesztve rohannánk az első szaküzletbe, nézzünk szét a használt asztali PC-k között is - meg fogunk lepődni!

Mit kell tudni az utángyártott tonerekről?

Mit kell tudni az utángyártott tonerekről?

A nagy elektronikai áruházak - némi túlzással - ma már úgy dobálják utánunk az olcsóbbnál olcsóbb márkás nyomtatókat, a kecsegtető ár azonban némileg megtévesztő lehet. A printerből ugyanis idő után törvényszerűen elfogy a tinta, egy új patron pedig közel annyiba is kerülhet, mint maga a készülék. Laikusként ilyenkor azt érezhetjük, hogy jól átvertek minket. Egy minőségi utángyártott tonerrel ugyanakkor jelentősen olcsóbban lehelhetünk újra életet, vagyis festéket nyomtatónkba.