Van egy
hasznos tipped?

Lehet projektorod százezres kiadás nélkül

Több mint egy éve döntöttem úgy, hogy otthagyom a munkahelyem, és tanácsadóként saját vállalkozást indítok. Az ügyfeleknek tartott prezentációkhoz szükséges volt a projektor kölcsönzés.

Keret Lehet projektorod százezres kiadás nélkül

Már a cégalapítás előtt tudtam, hogy nem lesz egyszerű, de meguntam, hogy a munkámmal mások keresnek pénzt helyettem. Felkészültem rá, hogy nem lesz egyszerű, és nem egyik napról a másikra fog beindulni a vállalkozásom. Volt annyi megtakarításom, hogy az első időszakot gond nélkül átvészelhessem, és lefektethessem a cég alapjait, kifizessem az illetékeket, megvegyem a szükséges eszközöket. Ekkor még nem voltam tisztában azzal, hogy egy profi projektor egy vagyonba kerül.

Siker projektorral

Az első hónapokban tartott megbeszéléseken szinte alig használtam projektort. Bár nem is hiányoltam, így legalább megszabadultam a prezentációkészítés nyűgétől. Az egyik ügyfél azonban alapvetésnek vette, hogy lesz színes-szagos prezentáció. A telefonos egyeztetés alatt kérdezte, hogy saját laptopról szeretnék-e vetíteni vagy jó lesz az is, ha a tárgyalójukban lévőre felmásolom a prezentációt. Laptopot vittem, projektort adtak. Engem is meglepett, milyen jól sikerült a megbeszélés. A prezentáció miatt sokkal összeszedettebb voltam, szerintem magabiztosabb is, sikerült arra terelnem a beszélgetést, amerre szerettem volna. Akkor döntöttem úgy, hogy ezentúl csak kivetített prezivel fogok dolgozni.

Sajnos azonban a megtakarításom folyamatosan apadt, és nem fért bele egy projektor megvásárlása. Megbízhatatlan használtat és rossz minőségű olcsót semmiképpen sem szerettem venni, az igazán jókat viszont éppen nem engedhettem meg magamnak. Keresgélés közben bukkantam a kölcsönzés lehetőségére. Kis kiadás, de korrekt minőség. A kivetített prezentációk jól működtek, érezhetően jobban teljesítettem, amit hónap végén is megéreztem. Három hónap alatt félretettem egy üzleti projektor árát, és megvettem a sajátomat.

Weboldal címe: avdesign.hu/projektor-berles

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI PC, TÁBLAGÉP TIPPEK

Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Otthonunk megtervezése nem kevés fejtörést igényel. Az étkező garnitúra kiválasztása éppoly fontos, mint hogy milyen színű festék vagy tapéta kerül a falra. Érdemes mindent alaposan átgondolni.

Wellnessezz otthon kedvedre!

Wellnessezz otthon kedvedre!

Régóta vágysz arra, hogy egy-egy kényeztető kikapcsolódás, például az infraszauna ne pusztán ünnepi program legyen, hanem a mindennapjaid részét képezze? Akkor adunk pár tippet a megvalósításra!

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Mindenkinek szüksége lehet költöztetésre, akár egyik lakásból a másikba, akár egy irodaköltöztetést kell elintézni. Lássuk, hogy történik a költöztetés Budapesten vagy vidéken! Mire kell készülni?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Vajon minek vesz egy hétköznapi sofőr autós kamerát? Szerintem ennek két oka lehet. Az egyik, hogy az illető roppant elővigyázatos, és tudja, hogy baleset esetén a felvétel döntő bizonyíték lehet, amennyiben a felek nem tudnak megegyezni a vétkességet illetően. A másik, hogy egy nyikhaj meredek felvételeket készít, amiket aztán brahiból feltol a netes videomegosztókra.

A használt asztali PC vásárlás előnyei

A használt asztali PC vásárlás előnyei

Amikor az ember számítógépe bemondja az unalmast, és újat kell vásárolni, sok tényezőt szükséges figyelembe venni. Mekkora legyen a memória, milyen grafikus kártya legyen benne, mekkora vinyóra van szükségünk? Fontos kérdések ezek, azonban legalább ennyire fontos az ár is. Mielőtt fejvesztve rohannánk az első szaküzletbe, nézzünk szét a használt asztali PC-k között is - meg fogunk lepődni!