Van egy
hasznos tipped?

Mit kell tudni az utángyártott tonerekről?

A nagy elektronikai áruházak - némi túlzással - ma már úgy dobálják utánunk az olcsóbbnál olcsóbb márkás nyomtatókat, a kecsegtető ár azonban némileg megtévesztő lehet. A printerből ugyanis idő után törvényszerűen elfogy a tinta, egy új patron pedig közel annyiba is kerülhet, mint maga a készülék. Laikusként ilyenkor azt érezhetjük, hogy jól átvertek minket. Egy minőségi utángyártott tonerrel ugyanakkor jelentősen olcsóbban lehelhetünk újra életet, vagyis festéket nyomtatónkba.

Keret Mit kell tudni az utángyártott tonerekről?

Az utángyártott toner nem a gagyi szinonimája

Olcsó húsnak híg a leve, tartja a mondás, a nyomtatópatronok esetében azonban ez nem feltétlenül igaz. A töltött patronok valóban filléres termékek, és senkinek sem ajánlottak, az utángyártott toner azonban egészen más tészta. Gyártósoron készülnek, komoly minőség-ellenőrzés mellett, képességeikben pedig nem, vagy csak minimális mértékben térnek el a gyári változatoktól.

Nem géprombolók

A másik közkeletű tévedés, hogy az utángyártott tonerek tönkretehetik a nyomtatót. Erre valójában semmivel sem nagyobb az esély, mint a gyári patronok esetében. Amennyiben az adott nyomtató típushoz a megfelelő tonert választjuk, a meghibásodás esélye minimális. Természetesen vásárlás során mindig ügyeljünk arra, hogy megbízható szaküzletből rendeljünk!

Árbajnokok

Ne kerteljünk, a legtöbben a kedvező árcédula miatt választják az utángyártott tonereket. Míg egy eredeti HP tintapatronért komolyan a zsebünkbe kell nyúlni, egy utángyártott toner akár 70-80%-kal is olcsóbb lehet! Nem kell matematikaprofesszornak lenni ahhoz, hogy kiszámoljuk, mekkora összegeket spórolunk meg így, pláne ha nemcsak otthoni, hanem céges, irodai célokra is használjuk a nyomtatót.

Weboldal címe: https://www.fapadospatron.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI PC, TÁBLAGÉP TIPPEK

Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Otthonunk megtervezése nem kevés fejtörést igényel. Az étkező garnitúra kiválasztása éppoly fontos, mint hogy milyen színű festék vagy tapéta kerül a falra. Érdemes mindent alaposan átgondolni.

Wellnessezz otthon kedvedre!

Wellnessezz otthon kedvedre!

Régóta vágysz arra, hogy egy-egy kényeztető kikapcsolódás, például az infraszauna ne pusztán ünnepi program legyen, hanem a mindennapjaid részét képezze? Akkor adunk pár tippet a megvalósításra!

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Mindenkinek szüksége lehet költöztetésre, akár egyik lakásból a másikba, akár egy irodaköltöztetést kell elintézni. Lássuk, hogy történik a költöztetés Budapesten vagy vidéken! Mire kell készülni?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Vajon minek vesz egy hétköznapi sofőr autós kamerát? Szerintem ennek két oka lehet. Az egyik, hogy az illető roppant elővigyázatos, és tudja, hogy baleset esetén a felvétel döntő bizonyíték lehet, amennyiben a felek nem tudnak megegyezni a vétkességet illetően. A másik, hogy egy nyikhaj meredek felvételeket készít, amiket aztán brahiból feltol a netes videomegosztókra.

A használt asztali PC vásárlás előnyei

A használt asztali PC vásárlás előnyei

Amikor az ember számítógépe bemondja az unalmast, és újat kell vásárolni, sok tényezőt szükséges figyelembe venni. Mekkora legyen a memória, milyen grafikus kártya legyen benne, mekkora vinyóra van szükségünk? Fontos kérdések ezek, azonban legalább ennyire fontos az ár is. Mielőtt fejvesztve rohannánk az első szaküzletbe, nézzünk szét a használt asztali PC-k között is - meg fogunk lepődni!