Van egy
hasznos tipped?

Wellnessezz otthon kedvedre!

Régóta vágysz arra, hogy egy-egy kényeztető kikapcsolódás, például az infraszauna ne pusztán ünnepi program legyen, hanem a mindennapjaid részét képezze? Akkor adunk pár tippet a megvalósításra!

Keret Wellnessezz otthon kedvedre!

Miért praktikus az infraszauna?

A wellness célja a testi-lelki megújulás, feltöltődés, amihez a szaunázás is hozzá tartozik a klasszikus finn típust elég körülményes otthon beüzemelni, de egy korszerű infraszauna telepítése nem okozhat gondot. Az infraszauna nemcsak a méregtelenítésben játszik fontos szerepet, hanem a keringésjavításban és a relaxiációban is, de ugyanígy hatékony a bőrfiatalításban és az immunrendszer erősítésében – vagyis tényleg elmondható róla, hogy kívül-belül felfrissít, megújít. Szerezd be egy-, két- vagy többszemélyes változatban, attól függően, hogy magányos farkas, összebújós szerelmes vagy nagy társasági figura vagy!

Fürdődézsát kertbe, teraszra!

A wellness legélvezetesebb része a meleg vizes fürdőzés, amit otthoni körülmények között egy szuper fürdődézsa telepítésével oldhatunk meg. E remek szerkezet vizében télen-nyáron elmerülhetünk, vagyis nagyon jól kihasználható. A dézsázás pozitívan hat a szervezetre, kiváltképp ha parajdi sóval végezzük a fürdőterápiát, de a pszichének is jó, főleg ha békés családi körben vagy vidám baráti társaságban űzzük. Négytől akár tízszemélyesig is választhatunk a dézsák kínálatából, az üzemeltetése nem költséges, a karbantartása egyszerű, a telepítése pedig gyors.

Óvjuk lelki egészségünket!

A huszonegyedik század korszerű technológiái felfoghatatlan előnyöket adnak a kezünkbe, ugyanakkor sokszor támad hiányérzetünk, ha körülöttünk minden eszköz túl modern, túl gyors, túl digitális, ha fogalmazhatunk így. Igenis szükségünk van a jól bevált, régi dolgokra is, amelyek megalapozzák például az otthonunk nyugodt, békés, ráérős, kellemes hangulatát. Ilyen egyszerű, de nagyszerű megoldás például a cserépkályha vagy a kandalló is, ami egész más dimenzióba helyezi az otthoni miliőt, és fantasztikus hatással van a lelkünkre. A cserépkályha építés nem is túl nagy ördöngösség, ha megtaláljuk hozzá a megfelelő szakit, szóval érdemes belevágni.

Weboldal címe: www.infraszauna-online.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI PC, TÁBLAGÉP TIPPEK

Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Otthonunk megtervezése nem kevés fejtörést igényel. Az étkező garnitúra kiválasztása éppoly fontos, mint hogy milyen színű festék vagy tapéta kerül a falra. Érdemes mindent alaposan átgondolni.

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Mindenkinek szüksége lehet költöztetésre, akár egyik lakásból a másikba, akár egy irodaköltöztetést kell elintézni. Lássuk, hogy történik a költöztetés Budapesten vagy vidéken! Mire kell készülni?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Vajon minek vesz egy hétköznapi sofőr autós kamerát? Szerintem ennek két oka lehet. Az egyik, hogy az illető roppant elővigyázatos, és tudja, hogy baleset esetén a felvétel döntő bizonyíték lehet, amennyiben a felek nem tudnak megegyezni a vétkességet illetően. A másik, hogy egy nyikhaj meredek felvételeket készít, amiket aztán brahiból feltol a netes videomegosztókra.

A használt asztali PC vásárlás előnyei

A használt asztali PC vásárlás előnyei

Amikor az ember számítógépe bemondja az unalmast, és újat kell vásárolni, sok tényezőt szükséges figyelembe venni. Mekkora legyen a memória, milyen grafikus kártya legyen benne, mekkora vinyóra van szükségünk? Fontos kérdések ezek, azonban legalább ennyire fontos az ár is. Mielőtt fejvesztve rohannánk az első szaküzletbe, nézzünk szét a használt asztali PC-k között is - meg fogunk lepődni!

Mit kell tudni az utángyártott tonerekről?

Mit kell tudni az utángyártott tonerekről?

A nagy elektronikai áruházak - némi túlzással - ma már úgy dobálják utánunk az olcsóbbnál olcsóbb márkás nyomtatókat, a kecsegtető ár azonban némileg megtévesztő lehet. A printerből ugyanis idő után törvényszerűen elfogy a tinta, egy új patron pedig közel annyiba is kerülhet, mint maga a készülék. Laikusként ilyenkor azt érezhetjük, hogy jól átvertek minket. Egy minőségi utángyártott tonerrel ugyanakkor jelentősen olcsóbban lehelhetünk újra életet, vagyis festéket nyomtatónkba.