Van egy
hasznos tipped?

A használt asztali PC vásárlás előnyei

Amikor az ember számítógépe bemondja az unalmast, és újat kell vásárolni, sok tényezőt szükséges figyelembe venni. Mekkora legyen a memória, milyen grafikus kártya legyen benne, mekkora vinyóra van szükségünk? Fontos kérdések ezek, azonban legalább ennyire fontos az ár is. Mielőtt fejvesztve rohannánk az első szaküzletbe, nézzünk szét a használt asztali PC-k között is - meg fogunk lepődni!

Keret A használt asztali PC vásárlás előnyei

Prémium gépek verhetetlen áron

Könnyen lehet, hogy azért a pénzért, amiért a neten vagy a nagy elektronikai üzletekben csak egy belépő-, vagy legjobb esetben középkategóriás számítógépet kapnánk, a használt asztali PC-k piacán már a felsőkategóriás modellek között válogathatunk (hasonló a helyzet egyébként a használt laptopok esetében is). Ha sikerül kifogni egy megkímélt, jó állapotban lévő pár éves modellt, szinte észre se fogjuk venni, hogy nem vadonatúj a készülék.

Használt asztali PC-k garanciával

A legtöbben alighanem azért ódzkodnak használt gépet venni, mert félnek, hogy meghibásodás esetén nem tudnak kihez fordulni. Nos, szinte minden - magára valamit is adó - használt PC kereskedő legalább egy év garanciát biztosít az általa kínált készülékekre, így probléma esetén díjmentesen javíttathatjuk számítógépünket. Amennyiben neten rendelünk, a használt asztali PC-kre is vonatkozik a 14 napos indoklás nélküli elállási jog!

Bevizsgált, megbízható gépek

Oszlassunk el még egy urban legendet: a használt asztali PC-k nem a szeméttelepről kiguberált romhalmazok! Ennek épp az ellenkezője igaz! A gépeket szakemberek vizsgálják át és tesztelik értékesítés előtt, akik fel is újítják a készüléket, amennyiben szükséges. Az esetleges sérülésekről, kisebb-nagyobb hibákról a korrekt oldalak tájékoztatást is adnak, így garantáltan nem veszünk zsákbamacskát.

Használt PC-hez használt perifériát

Ha már magát a gépet másodkézből szerezzük be, nyugodtan megtehetjük ezt a kiegészítőkkel is. Egy jó állapotú használt monitor, szkenner vagy hangfal szett évekig megbízhatóan fog működni, árcédulájuk ellenben nem meríti ki évekre a családi kasszát. Jól meggondolt döntéseinkkel komoly összegeket spórolva állíthatunk össze komplett konfigurációkat játékhoz vagy munkához!

Weboldal címe: https://www.nextcomp-store.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI PC, TÁBLAGÉP TIPPEK

Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Lakberendezés, dekorálás A – Z-ig

Otthonunk megtervezése nem kevés fejtörést igényel. Az étkező garnitúra kiválasztása éppoly fontos, mint hogy milyen színű festék vagy tapéta kerül a falra. Érdemes mindent alaposan átgondolni.

Wellnessezz otthon kedvedre!

Wellnessezz otthon kedvedre!

Régóta vágysz arra, hogy egy-egy kényeztető kikapcsolódás, például az infraszauna ne pusztán ünnepi program legyen, hanem a mindennapjaid részét képezze? Akkor adunk pár tippet a megvalósításra!

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Oldja meg a családi vagy irodaköltöztetést egyszerűen!

Mindenkinek szüksége lehet költöztetésre, akár egyik lakásból a másikba, akár egy irodaköltöztetést kell elintézni. Lássuk, hogy történik a költöztetés Budapesten vagy vidéken! Mire kell készülni?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Hogyan válasszunk autós kamerát?

Vajon minek vesz egy hétköznapi sofőr autós kamerát? Szerintem ennek két oka lehet. Az egyik, hogy az illető roppant elővigyázatos, és tudja, hogy baleset esetén a felvétel döntő bizonyíték lehet, amennyiben a felek nem tudnak megegyezni a vétkességet illetően. A másik, hogy egy nyikhaj meredek felvételeket készít, amiket aztán brahiból feltol a netes videomegosztókra.

Mit kell tudni az utángyártott tonerekről?

Mit kell tudni az utángyártott tonerekről?

A nagy elektronikai áruházak - némi túlzással - ma már úgy dobálják utánunk az olcsóbbnál olcsóbb márkás nyomtatókat, a kecsegtető ár azonban némileg megtévesztő lehet. A printerből ugyanis idő után törvényszerűen elfogy a tinta, egy új patron pedig közel annyiba is kerülhet, mint maga a készülék. Laikusként ilyenkor azt érezhetjük, hogy jól átvertek minket. Egy minőségi utángyártott tonerrel ugyanakkor jelentősen olcsóbban lehelhetünk újra életet, vagyis festéket nyomtatónkba.